popasul craiului cai

harta plaiul foii
Ski & Snowboard în BrașovStațiuni de skiPârtii de skiInstalații de skiÎnchiriere echipament skiInfo utile skiPredeal

Prețul camerei a fost de 200 de lei pe noapte și găsiți mai multe detalii despre aici sau pe facebook-ul lor. V-am zis, dacă nu vi se răspunde din prima, mai încercați, e prea frumos ca să ratați asemenea locație!

Jurnal din Himalaya – Ziua 20 – Revenirea în Kathmandu, un loc mult mai periculos decât toți munții străbătuți

At a specific point, The trail proceeds to the ideal, and from there into the Spirla Shelter is considered the most demanding element of this part. It is sweet to know that prior to this climb towards the refuge, it is also the last source of water encountered over the route.

Cheile Râșnoavei: O minune pureă sculptată de ape în milioane de ani. Cheile sunt un paradis pentru alpinism, bungee jumping sau pur și simplu pentru a admira frumusețea brută a naturii.

Pentru a lua parte la acest eveniment nu este suficient sa dati “sign up for” pe Facebook, ci trebuie sa ne confirmati participarea prin mesaj privat si sa achitati taxa de rezervare/participare!

Situata intr-un decor purely natural spectaculos, pe Valea Barsei, localitatea Plaiul Foii apartine, sub aspect adminsitrativ, de judetul Brasov. Asezarea mai multe info este situata la o altitudine de 850 m si este marginita de Masivul Piatra Craiului si de Muntii Fagarasului. Este considerata cea mai frumoasa zona turistica din preajma orasului Zarnesti si s-a dezvoltat in ultimele decenii in jurul cabanei de la care a si imprumutat denumirea.

Asta mă face să fiu într-o long termă căutare de locuri pe care să le explorez, locuri care să mă facă fericită.

În timp cu Bucegii au în zona superioară un platou relativ prepare, ușor de străbătut chiar și de cei mai puțin experimentați, Piatra Craiului este o muchie stâncoasă deosebit de abruptă, cu numeroase zone de pereți verticali cu înălțimi de peste three hundred metri, ce răsare brusc din pământ.

Mai jos, veți găsi detaliile traseului parcurs de noi, pe treatment am ales sa il împărțim in doua zile.

Dupa urcarea prin grohotis intalnim stancile sculptate de apa si de vreme de la Zaplaz. Aceste formatiuni sunt unele dintre cele mai interesante de la noi din țară, iar foarte multi turisti aleg acest loc ca punct final al drumetiei.

Greutate, număr de persoane, suggestion de montare, utilizare: toate criteriile au fost studiate minuțios pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere!

o oră șI'm admirat priveliștea din jur: stânci, arbuști, flori de munte; as fi tras un pui de somn :D. Este foarte cald pentru luna iunie iar soarele ne luminează/încălzește urcarea.

Jurnal din Islanda – Ziua six – Un ultim popas în țara unde au „înghețat“ miracolele și contrastele naturii, simplitatea și bunul-gust al omului 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *